ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

*Διαδικασία Επιστροφής-Αλλαγής
Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε είτε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε με μήνυμα στη σελίδα μας pervedere στο facebook.  
Η αλλαγή σας θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης μας και για τους παρακάτω λόγους :
Το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα το οποίο διαπιστώσατε όταν ανοίξατε τη συσκευασία του. Σε αυτή την περίπτωση θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε άμεσα για το άνωθεν πρόβλημα.
Το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε.

Στις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής και νέας αποστολής επιβαρύνουν την PERVEDERE

Εάν το προϊόν δεν είναι της αρεσκείας σας ή δεν σας ικανοποιεί για τον οποιοδήποτε λόγο ή εάν απλά αλλάξατε γνώμη, δικαιούστε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς ή τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή του προϊόντος.

Στη περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής και νέας αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και είναι 8 ευρώ.


Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή σας θα πρέπει τα προιόντα να είναι στην ίδια κατάσταση με αυτήν ακριβώς που τα παραλάβατε, δηλαδή χωρίς να έχουν υποστεί ουδεμία φθορά.
Στην περίπτωση που μας επιστρέψετε προϊόν το οποίο υπέστη οποιαδήποτε αλλαγή από την αρχική του κατάσταση, φθορά κλπ, η PERVEDERE δεν υποχρεούται να αλλάξει το συγκεκριμένο προϊόν.
Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί αλλαγή-επιστροφή και μας επιστρέψει τα προϊόντα με δική του πρωτοβουλία χωρίς να ενημερώσει πρώτα την εταιρία θα υπαρχει χρέωση επιπλεόν 7€ στην διαδικασία της επιστροφής.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αμέσως μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, η διαδικασία προετοιμασίας της ξεκινάει αμέσως! Συνεπώς, εάν πρέπει να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας έχετε το περιθώριο 30 λεπτών να μας ενημερώσετε είτε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε με μήνυμα στη σελίδα μας pervedere στο facebook είτε τηλεφωνικά στο 2311222319 και ένας συνεργάτης θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων,πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε είτε με e mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε με μήνυμα στη σελίδα μας pervedere στο facebook και από εκεί θα σας υποδειχθεί ο τρόπος επιστροφής.

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική σας συναλλαγή εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και ελέγχου των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Στη περίπτωση που η πληρωμή είναι αντικαταβολή η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η επιστροφή των χρημάτων θα είναι μειούμενη κατά 8 ευρώ που είναι τα έξοδα αποστολής και επιστροφής που σε περίπτωση μη πραγματοποίησης πώλησης-αγοράς βαρύνουν τον αγοραστή, εκτός και αν η επιστροφή γίνει με δική του courier και δική του χρέωση, τότε θα είναι μειούμενη κατά 4 ευρώ που είναι τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση μη πραγματοποίησης πώλησης-αγοράς και βαρύνουν τον αγοραστή.

 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ (GIFT CARDS)

Oi gift cards-δωρο επιταγές ισχύουν μόνο για παραγγελίες και αγορές μέσω του pervedere.com
Δεν εξαργυρώνονται σε χρήματα ούτε μπορουν να εξαργυρωθούν στα φυσικά μας καταστήματα.
Επίσης, η πληρωμή τους γίνεται μόνο μέσω paypal-πιστωτικής και αγοράζεται μόνο από το pervedere.com
Ισχύει για 2 μήνες από την ημέρα της έκδοσης και ισχύει για όλους τους κωδικούς του pervedere.com
Δωροεπιταγή δεν μπορεί να αγοράσει δωροεπιταγή.
Η δωροεπιταγή δε συνδυάζεται με οποιοδήποτε εκπτωτικό κουπόνι.
Η απόδειξη πληρωμής πηγαίνει στον αγοραστή της δωροεπιταγής.
Η δωροεπιταγή πρέπει να φυλάσσεται όπως τα μετρητά χρήματα καθώς σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής δεν αντικαθίσταται ούτε ακυρώνεται.
H PERVEDERE δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής δωροεπιταγής.
H PERVEDERE δεν ευθύνεται σε περίπτωση που καταχωρήσετε λανθασμένα τα στοιχεια του παραλήπτη ή αποστολέα ακόμα και αν η δωροεπιταγή έχει πληρωθεί.


Cart0
Το καλάθι σας είναι άδειο!