Επιστροφές / Αλλαγές

*Διαδικασία Επιστροφής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΥΑΛΙΩΝ:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αλλαγή του προϊόντος που παραλάβατε και αντικατάστασή του με άλλο ζευγάρι της αρεσκείας σας. Για τη διαδικασίας αντικατάστασης επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφορικών, συνολικό ποσό των 8 ευρώ (4 έξοδα επιστροφής και 4 νέας αποστολής) με την υποχρέωση να προηγηθεί η ενημέρωσή μας μέσω μηνύματος στο Facebook, Instagram ή στο email info@pervedere.com και να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Η αλλαγή θα γίνει χέρι με χέρι με τον courier που θα σας φέρει το καινούργιο ζευγάρι που επιλέξατε και στον οποίο θα παραδώσετε το ζευγάρι το οποίο επιστρέφετε σε εμάς καταβάλλοντας στον ίδιο και το συνολικό ποσό των μεταφορικών εξόδων με τα οποία θα επιβαρυνθείτε. Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να γίνει με δυο διαφορετικούς τρόπους
α. Μπορείτε να πάτε κατευθείαν στην Φόρμα Επιστροφών και να συμπληρώσετε
τα απαραίτητα στοιχεία
β. Να επικοινωνήσετε με email ή με μήνυμα σε Facebook-Instagram ότι σας είναι ευκολότερο, και να ζητήσετε από εκεί την αλλαγή.

Σε περίπτωση πραγματοποίησης της διαδικασίας αντικατάστασης του ζευγαριού γυαλιών με μεταφορική τη δική σας επιλογή, η διαδικασία γίνεται χωρίς καμία χρέωση με την υποχρέωση να αναλάβετε εξ ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών της μεταφορικής εταιρείας που θα επιλέξετε.

 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Ή ΛΑΘΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Αν το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα το οποίο διαπιστώσατε όταν ανοίξατε τη συσκευασία του θα μας ενημερώσετε άμεσα με email στο info@pervedere.com ή με μήνυμα σε Facebook ή Instagram για το πρόβλημα. Από εκεί θα φροντίσουμε ώστε να σας φέρει η courier χωρίς καμία επιβάρυνση ένα καινούριο και να παραλάβει το ελαττωματικό προϊόν. Αν το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε θα μας ενημερώσετε άμεσα με email στο info@pervedere.com ή με μήνυμα σε Facebook ή Instagram για το πρόβλημα. Από εκεί θα φροντίσουμε ώστε να σας φέρει η courier το σωστό χωρίς καμία επιβάρυνση και να παραλάβει το λάθος προϊόν (διαδικασία χέρι με χέρι). ΠΡΟΣΟΧΗ: η διαδικασία αλλαγής σε αυτήν την περίπτωση είναι συγκεκριμένη και γίνεται μόνο χέρι με χέρι με τον courier τη στιγμή που θα σας φέρει το σωστό ζευγάρι γυαλιών και όχι στέλνοντας ο ίδιος ο πελάτης το λάθος ζευγάρι γυαλιών πίσω σε εμάς.
Η υποχρέωση της εταιρίας είναι να κάνει την αντικατάσταση αποκλειστικά
με το ίδιο προϊόν και όχι με άλλο σχέδιο ή χρώμα , ακόμη και αν αυτό
είναι στην ίδια τιμή.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, λαμβάνοντας τα χρήματα που πληρώσατε. Η επιστροφή των προϊόντων βαρύνει τον αγοραστή και γίνεται με δική του μεταφορική και δική του χρέωση. Σε περίπτωση, όμως, που η επιστροφή γίνει με τη courier που συνεργαζόμαστε επιβαρύνεστε με 5,00 € ( που είναι το κόστος επιστροφής τους στην εταιρεία Pervedere ). Αν έχει επιλεχθεί η Αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής τότε το επιστρεφούμενο ποσό είναι 7 ευρώ ( τα προστιθέμενα 2 ευρώ αφορούν την υπηρεσία της αντικαταβολής ). Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει από την εταιρία Pervedere χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική σας συναλλαγή εντός 10
εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβει και θα ελέγξει η εταιρία τα επιστρεφόμενα προïόντα. Στην περίπτωση που η πληρωμή είναι αντικαταβολή η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε έπειτα από επικοινωνία μας και μόνο σε Τράπεζα με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία Pervedere.

 

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ:

Σε περίπτωση ευθύνης της εταιρείας Pervedere για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, ο αγοραστής δικαιούται ν’ απαιτήσει, χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση δική του, την επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του προϊόντος του με άλλο, εκτός αν κάτι τέτοιο είναι αδύνατο η συνεπάγεται δυσανάλογες δαπάνες. Τα γυαλιά ηλίου Pervedere παρέχουν UV400 προστασία ,πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φέρουν τυπωμένο το CE στον βραχίονα.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται εντός 30 λεπτών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Επικοινωνήστε άμεσα στο e-mail info@pervedere.com ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί η εταιρεία Pervedere και ένας συνεργάτης θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
ΔΕΝ χωρεί υπαναχώρηση στην περίπτωση που έχετε ξεπεράσει την προθεσμία ακύρωσης.